Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Лютивият газ е бойно отровно вещество, според оценката на

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Лютивият газ е бойно отровно вещество, според оценката на
Коментари Харесай

Адвокат: Лютивият газ от 2 септември е бойно вещество, което може да доведе до летален изход

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

" Лютивият газ е бойно отровно вещество, съгласно оценката на мои познати специалисти на основата на хлорпикрина ", сподели за предаването " Студио Хъ " по телевизия 7/8 адв. Боримир Цанов. " Тези, които са служили в армията, знаят защо става въпрос. При близко изпръскване той провокира задушаване и може да има летален излаз. Унизителното е, че този газ беше употребен и по отношение на лекарски екип, просто жалка история. 

Дали ще има следствие по въпроса. Аз предвиждам, че такова няма да има. Няма да стане въпрос за това, то ще се премълчи  и ще се замете под килима. За следващ път управлението на Столична дирекция на вътрешните работи ще мълчи. Сега доколкото знам е почнала една инспекция по отношение на носенето на знаци от служителите на реда и жандармеристите в погрома над спокойно протестиращите жители. Това управление е компроментирано и би трябвало неотложно да си подаде оставката. "

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР